Afbeelding
Foto: PR

Wie goed doet, goed ontmoet voor Riet van Beveren

Afgelopen zaterdag vierde Riet van Beveren haar 77ste verjaardag in 'haar' Wijkwinkel, aan de Gentsestraat. Er werd groots uitgepakt voor de vrijwilliger, die al jarenlang zorg draagt voor buurtgenoten. De feestelijkheden werden ondersteund door studenten van het Sonnema Dispuut van de nabij gelegen Hogere Hotelschool.

Riet coördineert het vrijwilligerswerk in het buurthuis. Samen met de vrijwilligers zorgt ze al velen jaren voor een gastvrije en plezierige sfeer tijdens de activiteiten. Ze zorgt dat het vrijwilligersteam paraat staat in het buurthuis en organiseert de activiteiten. Een goede reden om eens flink uit te pakken voor haar verjaardag om te laten zien dat al haar harde werk zeer gewaardeerd wordt door iedereen om haar heen. Want wie goed doet, goed ontmoet.


Zodoende kwam ook het Sonnema Dispuut van de Hogere Hotelschool om de hoek kijken. Het dispuut heeft als motto namelijk dat bekende spreekwoord: 'wie goed doet, goed ontmoet'. Daarbij is het dispuut officieel opgericht in 1977 en vierde Riet haar 77ste verjaardag. Genoeg reden voor drie kandidaten van het dispuut om Riet's verjaardagsfeest in de Wijkwinkel geheel te ontzorgen. De studenten Goof, Luis en Luke hebben, uiteraard vrijwillig, haar een feestelijke dag bezorgd waar met veel plezier op terug wordt gekeken. "Het was een zeer bijzondere ervaring om deze mevrouw in het zonnetje te zetten en te zien hoe ze genoot van alle aandacht", aldus de studenten.