Haagse Vrijheidsweken

In aanloop naar Bevrijdingsdag op 5 mei, worden de Haagse Vrijheidsweken georganiseerd. Door heel de stad is vanalles te doen. Zowel theaters, bioscopen, artiesten en musea maken bijzondere programma's rond de thema's vrijheid en oorlog.

Zo zijn er gildewandelingen op bijzondere plekken, symposia en zelfs een rondleiding in de voormalige Atoombunker aan de Schedeldoekshaven, die dit jaar voor het laatst de deuren opent voor publiek. Ook zijn de bunkers in de Scheveningse Bosjes van Stichting Atlantikwall Museum op 30 april te bezoeken. Bij Muzee Scheveningen wordt op 30 april open mic podium ‘Doe Gewoon Je Ding’ georganiseerd van 16.00 tot 18.30 uur, waar woordkunstenaars de kans krijgen om hun talent aan het publiek te presenteren. Maar er is nog veel meer te doen. Kijk voor het volledige programma van de Haagse Vrijheidsweken op de website: www.bevrijdingsfestivaldenhaag.nl.


De Hinde zoekt nieuwe leden

Bridgeclub De Hinde bestaat bestaat volgend jaar 65 jaar en dat is een belangrijke mijlpaal in de bridgegeschiedenis in Scheveningen, die de club graag met de leden en nieuwe leden wil vieren. Daarom hoopt de bridgeclub dat er bridgers zijn, die de club willen komen versterken. De Hinde speelt elke dinsdag van 13.15 uur tot 16.30 uur in de Wijkwinkel, Gentsestraat 22a. Bij deze bridgeclub, wordt gezellig gespeeld en ook beginnende bridgers zijn van harte welkom. Heeft u interesse en wilt u een paar weken proefspelen of wilt u meer informatie, neem dan contact op met voorzitter Annelies van Maanen, via telefoon: 06-13510077 of per e-mail: ejtvanmaanen@gmail.com.