Afbeelding
Foto: PR

The sound of the Westcoast bij Podium Aan Zee

De voorgaande edities van Boulevard of Music bij Podium aan Zee met het ‘Beste uit de Symphonic Rock en de Nederpop’ zijn goed aangeslagen bij het publiek. Op 29 april staat alweer de derde editie centraal in het hart van Scheveningen.

Dan treedt The sound of the Westcoast: LSB Experience ft. Conchita Venderbosch op bij Podium aan Zee. Deze dijk van een zangeres met haar krachtige stem zal een aantal songs vertolken van onder andere Linda Ronstadt en Bonnie Raitt. En let vooral op de accenten die op meerstemmige vocalen en de akoestische instrumenten liggen.

LSB Experience is een veelgevraagde band, die bij diverse tv-programma’s te zien was. In maart 2023 doet LSB Experience in Amerika een Flower Power Cruise met sterren uit beroemde bands, zoals The Zombies, The Yarbirds, Fifth Dimension, Don Felder van The Eagles, Jefferson Airplane, Rick Wakeman van Yes, Exile en Micky Dolenz van The Monkees.

Een belangrijke bindende factor en inspiratiebron voor LSB Experience is de Amerikaanse ‘Westcoast sound’, maar ook diverse Britse rock- en popsounds met meerstemmige vocalen vormen een gemeenschappelijk passie. De band speelt deze avond geweldige songs van onder andere Crosby, Stills & Nash, Jackson Browne, James Taylor, The Eagles, Venice, The Doobie Brothers, Fleetwood Mac en Crowded House.

Boulevard of Music: The sound of the Westcoast vindt plaats op zaterdag 29 april bij Podium Aan Zee, Keizerstraat 58. Deuren open: 20.00 uur, aanvang: 20:30 uur.