Afbeelding
Foto: Dick Teske

SVV laat koppositie schieten

Afgelopen zaterdag stond SVV Scheveningen op Houtrust tegenover Quick Boys uit Katwijk, in een directe strijd om de koppositie voor een periodetitel. In het rechtstreekse duel, waarin Scheveningen de positie wilde verstevigen en Quick Boys de koppositie graag wilde overnemen, waren het de Schollenkoppen die op eigen bodem de punten weggaven.

De afgelopen vijf wedstrijden wist SVV zich ongeslagen en kon daardoor enige afstand nemen van de onderste plaatsen in de competitie. Helaas mocht de voorspoed niet voortduren toen de Scheveningers zaterdag tegenover Katwijk kwamen te staan en met 5-0 het onderspit moesten delven.

"We speelden gewoon een heel matige wedstrijd", vat trainer John Blok het verlies samen. "De 0-3 na de rust was voor ons gewoon de nekslag. Je ziet dan het geloof wegsijpelen en wat dan kwalijk is, is dat je het naar 0-5 uit laat lopen. Maar goed, laten we er vanuit gaan dat dit een incident was en dat we er volgende week gewoon weer staan. Ons eerste doel is handhaving en daar gaan we nog behoorlijk voor aan de bak moeten, denk ik. Maar dat neemt niet weg dat ik gewoon trots ben op deze gasten en wat we de afgelopen weken hebben neergezet. En liever één keer met 5-0 verliezen dan vijf keer met 1-0", sluit de trainer van Scheveningen af.