Afbeelding
Foto: PR

Surf- en reggaevibes bij Podium Aan Zee

Surf- en Reggaevibes bij Podium Aan Zee, dat past als een handschoen op Scheveningen. Zaterdag 22 april staan Starfish en support act Kingpin Down op het podium.

Voetjes in het zand, een biertje in je hand, je voelt het al; je bent op het strand! Met hun zonnige cocktail van reggae, ska, pop en surfrock maken de jongens van Starfish er graag een feestje van. Zij hebben reeds shows met onder andere Will & the People, Chef’Special & Sticky Fingers op hun palmares staan in binnen- en buitenland. Niet alleen Nederland danst op de energieke zomerbeats van deze vier beachboys. Ook Italië, Frankrijk, Bonaire en Curaçao moesten er al eerder aan geloven. Met nummers als Sunburn, Poolparty, Weightless en No Rasta brengen ze de Sunny Vibes. Hier is Starfish!


In 2022 kwam de Haagse act Kingpin Down los van de grond. En hoe! Kingpin Down speelt ‘motown skank with attitude', een hele eigen en opzwepende mix van reggae, funk en soul. Wil je toch een vergelijking? Denk dan aan ‘Bob Marley with a Hendrix stilo adds some Red Hot Chili Peppers with a hint of hip-hop for that oompff'. Dat dus.

Starfish + Kingpin Down toveren op zaterdag 22 april vanaf 20.30 uur Podium aan zee, aan de Keizerstraat 58, om in een zonovergoten oord.


Meer informatie en kaartjes via de website: www.podiumaanzee.nl.