Buitenspeeldag: vraag op tijd dranghekken en subsidie aan

Eens per jaar is de straat van de kinderen. Woensdag 14 juni is het weer Nationale Buitenspeeldag. Doet uw straat mee? Regel dan op tijd dranghekken en vraag subsidie aan om er een prachtige dag van te maken.

Op woensdag 14 juni worden in heel de stad straten afgesloten om de politieke hoofdstad te veranderen in één grote speelplek. De gemeente en Jantje Beton vragen ouders, verzorgers, speeltuinen, scholen en jeugdclubs, -organisaties en -verenigen om allemaal mee te doen.


Moet uw straat worden afgesloten voor de activiteiten? Of organiseert u een straatfeest tijdens de Buitenspeeldag? Dan moet u zorgen voor een afzetting met dranghekken. Haalt u de dranghekken op en brengt u ze ook weer terug? Dan kunt u ze gratis lenen.


Wilt u een activiteit organiseren tijdens de Buitenspeeldag? Uw stadsdeelkantoor kan u helpen bij het aanvragen van subsidie. Om een wijk-, buurt- of straatfeest te houden, heeft u soms een evenementenvergunning nodig. Deze aanvraag moet u indienen uiterlijk 8 weken voordat het evenement plaatsvindt. 

Lees meer over de buitenspeeldag en hoe u subsidie of dranghekken aan kunt vragen op: www.denhaag.nl. Heeft u vragen over de Buitenspeeldag? Stuur een e-mail naar: jeugd@denhaag.nl.