Afbeelding
Foto: PR

Ladies' Circle haalt 9.000 euro op voor KNRM

Afgelopen zaterdag werd door Ladies' Circle Den Haag een benefiet-glitterdisco georganiseerd bij Beachclub WoW onder het motto: 'Steun de helden van de KNRM'. Tijdens het feest kochten bezoekers loten en konden op verschillende andere manieren bijdragen aan KNRM station Scheveningen. En met succes: er werd maar liefst  9.000 euro opgehaald met de dit spetterende feest.

Met dit fantastische feest steunden de dames de vrijwilligers van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij Scheveningen. Onze helden op zee. Tot in de late uurtjes werd er gedanst en gelachen. Na afloop mochten zij een hoop leuke reacties ontvangen op deze mooie actie. En hoe leuk was het dat ze zelf ook aanwezig waren, met mascotte van de KNRM Rinus de Redder. Dankzij alle sponsoren en gasten hebben zij een cheque van maar liefst 9.000 euro mogen overhandigen aan de KNRM Scheveningen. En natuurlijk was Rinus daar ook bij.

Sinds het ontstaan van de KNRM in 1824 hebben vrijwilligers zich ingezet om met gevaar voor eigen leven mensen in nood op zee te redden. De verhalen daarover zijn soms bloedstollend spannend. Dat vrijwilligers daartoe in staat waren - en nog steeds zijn - heeft te maken met moedig optreden en met steeds beter reddingmaterieel, waarmee de redders naar zee kunnen. Dit is kostbaar en de KNRM is hiervoor volledig afhankelijk van donaties. Meer informatie over de KNRM is te vinden op www.knrm.nl.