YMCA bands bij See Lab

Vrijdag 14 april mogen de bands van YMCA Bandcoaching, te weten Catchy, Enable, SeaPop, The Primitives, Imme en Fenne en Amber Rosa Lynn, van 19.00 tot 21.00 uur een presentatie geven bij Stichting See Lab, aan de Duinstraat 55. De toegang is gratis.


Open repetitie
Metro Concertband

Maandag 17 april houdt de Metro Concertband (MCB) een open repetitie van 20.00 tot 22.00 uur in de Bram van Velde zolder, aan de Tesselsestraat 75. Bespeel je een instrument, bijvoorbeeld trompet, trombone, hoorn, euphonium, dwarsfluit, piccolo, bastuba, saxofoon of een ander instrument, dan ben je van harte welkom.

De MCB heeft een breed repertoire: van Michael Jackson tot Billy Vaughn, van Coldplay tot Tina Turner, Michel Fugain, Egerländer muziek, filmmuziek van onder andere Grease, muziek gecomponeerd door Jacob de Haan en Count Basie maar ook traditionele marsen komen aan bod. De instructie is in handen van Bram van Velde (oud muzikant van de Marinierskapel). De MCB maakt - samen met de Show- & Drumfanfare - onderdeel uit van Muziekvereniging METRO-Scheveningen.

Wil je langskomen? Geef je op via e-mail: manager-CB@metroscheveningen.nl of bel/app naar telefoon: 06-55748778 en doe mee of kom gewoon een kijkje nemen en luisteren naar het repertoire van de MCB.