Afbeelding
Foto: Kalinko

Dames 1 verliest van Inter Rijswijk

Donderdagavond 6 april stond de inhaalwedstrijd tegen Inter Rijswijk op de planning voor de Dames 1 van Kalinko. De laatste competitiewedstrijd voor Inter Rijswijk en de een na laatste thuiswedstrijd voor Kalinko. De tribune en Kadrinko zaten aardig gevuld met supporters van beide teams.

Een vliegende start voor Kalinko Dames 1. Na een goede service serie kwam Kalinko al snel op een 6-0 voorsprong. Inter neemt een time-out, hergroepeert en weet twee puntjes te winnen. Maar Kalinko blijft sterk spelen en na weer een goede service serie komt het al snel op een 11-3 voorsprong. Alles lijkt te lukken bij Kalinko. Totdat Inter het spel weet terug te pakken en een flinke inhaalslag maakt: 15-13. André neemt een time-out voor de Scheveningers en na nog een kleine dip, won Kalinko de eerste set met 25-18.

Op naar set 2. Ook deze set scoort Kalinko gelijk het eerste punt en komt al snel op een voorsprong van 6-2. Het spel blijft gelijk opgaan tot 18-18. Toen ging Inter ervandoor met een puntenreeks tot aan 18-21. Het lukte Kalinko niet meer terug te komen en Inter Rijswijk wint uiteindelijk deze set met 20-25.
Het staat 1-1 in sets en de derde set gaat redelijk gelijk op. Het gat is niet groter dan 3 punten geweest. Helaas heeft Inter Rijswijk een lange service serie, waardoor Kalinko op een achterstand kwam van 18-22. Inter weet het af te maken en wint de set met 19-25. De vierde set lijkt een herhaling van de vorige set. Na 6-7 lijkt de koek op bij Kalinko. Kalinko Dames 1 verliest, ondanks een sterk begin, de wedstrijd met 1-3.