Afbeelding
Foto: Patricia Blom-Bruin

Haags Dierencentrum: Gera zoekt een nieuw huis

Het Haags Dierencentrum is het oudste asiel van Nederland, opgericht in 1877, gevestigd aan de Lozerlaan. Jaarlijks vangen zij zo’n 1200 katten en honden op die op straat worden gevonden of waarvan de eigenaar afstand heeft moeten doen. Dankzij het team van dierenartsen en assistenten zijn de dieren verzekerd van goede medische zorg. Alle dieren worden dagelijks verzorgd, gemonitord en geobserveerd door de dierverzorgers op de honden- en de kattenafdeling. Ook met eventuele gedragsproblemen gaan ze aan de slag. Hun doel is om elk dier weer een kans te geven op een fijn thuis. Ze zijn daarbij altijd op zoek naar de perfecte match.

Gera is een prachtige, actieve jongedame van twee jaar. Haar verzorgers hebben haar leren kennen als een lieve, sociale hond en een knuffelkampioen. Met wandelen in het bos of op het strand doe je haar een heel groot plezier en dat steekt ze niet onder stoelen of banken. Het is dan ook zaak dat je van huis uit stevig in je schoenen staat. Verder moet je natuurlijk ook niet vies zijn van een lekkere wandeling. In het asiel heeft ze op z'n minst één hele grote mensenvriend om haar poot weten te winden, waar ze ook al heeft mogen logeren. Stiekem weten we dat ze hier op veel meer fans kan rekenen. Ze is gek op ballen, spelen en altijd in voor een stevige knuffelpartij.

Voor Gera zoeken we een fijn thuis waar men voldoende tijd heeft voor al haar hobby's. Haar nieuwe familie krijgt er een gezellige huisgenoot bij, die het ook super vindt om na het wandelen, spelen en eten lekker te chillen.

Tijdens een bezoek aan de kliniek in het Haags Dierencentrum bleek dat Gera heupdysplasie heeft, hier heeft ze momenteel geen last van, maar vanwege de HD mag zij geen trappen lopen.

Denk je dat je Gera het thuis kunt bieden waar we naar op zoek zijn? Wil je graag meer over haar weten? Stuur dan een mail met je gegevens zoals: gezinssituatie, eventuele andere huisdieren (we plaatsen haar niet bij een al aanwezige kat) en hoe lang Gera ongeveer alleen thuis moet zijn. Deze e-mail kan gestuurd worden naar: hond@haagsdierencentrum.nl, vergeet je telefoonnummer niet te vermelden.

Kijk voor meer informatie en andere dieren die op zoek zijn naar een nieuw baasje op de website: www.haagsdierencentrum.nl.