Afbeelding
Foto: Tineke Jonker

Bob Dylan Tribute bij Podium Aan Zee

De doorgewinterde Haagse podiumbeesten van Bob, waaronder de Scheveningse rockzanger Johan ter Schegget, geven op zaterdag 1 april bij Podium Aan Zee een weergaloze ode aan Bob Dylan. Een Must See voor de liefhebber!

Bob Dylan is volgens vele professionals uit de muziekindustrie de meest toonaangevende en invloedrijke artiest van de twintigste eeuw. Zijn muzikale erfenis omvat het hele gebied van de Americana, waaronder folk, folkrock, blues, countryrock, pop en rock ‘n’ roll. Het heeft geresulteerd in een niet aflatende stroom albums, die nog altijd doorgaat. Daarnaast verschenen er vele boeken, films en documentaires over het leven van de legende. De erkenning van het literaire gehalte van het werk van Dylan kwam in 2016 met de toekenning van de Nobelprijs voor de Literatuur voor zijn hele oeuvre, waarin Dylan een groot maatschappelijk engagement laat zien.


Bob Dylan is ook de meest gecoverde artiest ter wereld. The Rolling Stones, Bon Jovi, Jimi Hendrix en Adele haalden nummer 1-noteringen op de hitlijsten met werk van Dylan en nog dagelijks inspireert Dylan’s werk nieuwe generaties muzikanten tot nieuwe vertolkingen van zijn werk. De Haagse muzikanten doen deze avond een genereuze greep uit honderden Bob Dylan songs van de afgelopen 50 jaar. Het resultaat is een afwisselende en aanstekelijke avondvullende act, die geen moment verveelt en ook de niet-kenner aanspreekt. Genieten in Scheveningen-Dorp dus, met een show van de volgens vele volgelingen beste Bob Dylan tributeband van Nederland: Bob!


Bob Dylan Tribute: Bob! speelt op zaterdag 1 april bij Podium Aan Zee, Keizerstraat 58. Start concert: 20.30 uur Deuren open: 20.00 uur. Meer informatie via de website: www.podiumaanzee.nl.