Afbeelding
Foto: TaalTaal

Begin de lente goed bij TaalTaal

Weet jij waar het nou echt áltijd lente is? Het antwoord is simpel: bij Taleninstituut TaalTaal in Scheveningen! De enthousiaste docenten daar maken van het leren van een nieuwe taal steeds weer een feestje. Of je nu Spaans, Arabisch, Nederlands of Turks leert, je loopt vrijwel gegarandeerd met een stralende glimlach het (online) leslokaal uit. Kom dus razendsnel uit je winterdip en meld je aan voor een lentecursus bij TaalTaal!

Het leren van een nieuwe taal brengt een hoop fijne voordelen met zich mee. Niet alleen houd je je brein lekker actief, het zorgt er bijvoorbeeld ook voor dat je een paar woordjes kunt wisselen met je nieuwe buitenlandse schoonfamilie. Hoppa, je staat gelijk met vijf punten voor om goedgekeurd te worden. En wil je op je vakantieadres indruk maken op de locals? Say no more, na een basiscursus Spaans, kun jij jouw favoriete drankje gewoon prima in de originele taal bestellen.

Bij TaalTaal wordt er op een informele manier lesgegeven, vaak met de nodige humor, waardoor je gemotiveerd blijft om door te gaan. En of je nu graag face to face lessen volgt of liever online vanuit de luie stoel, de kwaliteit van de cursussen blijft onverminderd gewaarborgd, daar zorgt het TaalTaal team wel voor. Kun je om wat voor reden dan ook de les bijvoorbeeld een keertje niet bijwonen? Een inhaalles is meestal zo gepiept, vraag daarom altijd naar de mogelijkheden!

Tegenwoordig is het leven al duur genoeg, daarom schiet (be)Taal(be)Taal te hulp: zo is een persoonlijke online niveaubepaling het hele jaar door beschikbaar én altijd helemaal gratis: www.taaltaal.nl/intake - na afloop van de intake weet je precies welke cursus het beste bij jou past. En wist je ook dat TaalTaal cursisten gratis conversatielessen kunnen bijwonen? Voor de talen Nederlands, Engels en Spaans wordt ‘All-You-Can-Talk' aangeboden.


Kun jij ook niet wachten om mensen omver te blazen met jouw talenskills? Volg dan het TaalTaal lentebriesje naar de Hoge Prins Willemstraat 226e (vlakbij de Hoog-
vliet) en bezoek de Open Dagen op 1 en 12 april voor meer informatie, gratis intakes én lekkere hapjes en drankjes.


In de week van 24 april starten de nieuwe groepscursussen voor alle talen: ga naar de website: www.taaltaal.nl of bel naar telefoon: 070-3226091.