Afbeelding
Foto: Paco van Leeuwen

Dramtune Night: whisky & live music

Het heerlijke Dramtune-concept van de Schevenings-Italiaanse Sandro Bruti met goede muziek uit diverse windstreken, whisky en Italiaans eten, wordt op zaterdag 25 maart gehost door Podium Aan Zee in de Keizerstraat met een avond voor de echte fijnproever!

Om 19.30 uur geniet je van het sterrenensemble FanRa, waarbij het publiek genadeloos en vakkundig in een deepfried en groovy Jazz-Trance zal worden gebracht. De Hongaarse contrabassist Andor Horvath en de Amerikaanse drummer Anthony Davis worden bijgestaan door gitarist Matthew Mitchell uit Nieuw Zeeland en grootmeester Zane Massey uit Brooklyn New York City op Saxofoon.

De avond wordt afgesloten met een spetterend en dansbaar optreden van de Israƫlische zangeres Noam Bar en haar band uit Hannover. Noam is een graag gezien en gehoorde artiest die originele, opzwepende muziek in Funky Soul style met vleugjes Rap, Blues, R&B en Hip Hop brengt.

Geniet van een huisgemaakte tomatensoep op basis van Franse knoflook, bio olijfolie, gepelde tomaten uit Zuid-Italiƫ en wat gedroogde rode pepertjes en laurier. Deze smaakvolle soep kun je ter plekke oppimpen met geraspte kaas, zwarte peper, bieslook, basilicum of koriander, en zal worden omgeven met heerlijk desembrood, Parmezaanse kaas, vers fruit en authentieke Toscaanse Chocolade-vijgentaart (Panforte). En natuurlijk kun je daarbij een pure smaakbeleving ondergaan met heerlijke Ierse, Japanse en Schotse Single Malt Whisky, Limoncello, Rum, Italiaanse Grappa en Franse Armagnac.

De Dramtune Night vindt plaats op zaterdag 25 maart in Podium Aan Zee, Keizerstraat 58. Aanvang: 17.30 uur (inloop en eten). Aanvang live muziek: 19.30 uur. Meer informatie en tickets via:
www.podiumaanzee.nl.