Koningsdag Belgischeplein

De Oranjecommissie van Belgisch Park wil graag op aankomende Koningsdag een open podium aanbieden aan alle wijkbewoners die iets willen delen met de vele bezoekers op het Belgischeplein. "We nodigen iedereen uit, het is van alle leeftijden én voor alle leeftijden. Speel je mooi viool? Kom en laat je horen! Kun je een leuke goocheltruc, laat het zien! Maar ook een demonstratie stoelyoga of Afrikaans dansen is welkom. Of een Spaanse conversatieles waar mensen even aan deel kunnen nemen?", aldus de Oranjecommissie. Het gaat om optredens voor de wijk en door de wijk, de Wijkwinkel heeft geen budget voor eventuele (onkosten-) vergoedingen.

Interesse? Meld je aan via e-mail: koningsdagbelgischpark@gmail.com en omschrijf wat je wilt gaan doen. Wil je eerst iets meer weten, stuur dan gerust een e-mail met je vragen.


Breiclub in oprichting

In het Couvéehuis, aan de Frankenslag 139, wordt bij voldoende belangstelling op dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur gestart met een brei- en haakclub. Onder genot van een kopje koffie of thee kan aan eigen creaties worden gewerkt. Er zijn restanten wol aanwezig en voor patronen kan worden gezorgd. Het Nationaal Ouderenfonds reikt ideeën aan om te breien voor goede doelen. Iedereen is welkom, zowel beginners als gevorderden. Daarnaast is het Couvéehuis op zoek naar een vrijwilliger die dezenog op te richten breiclub wil aansturen. Interesse? Meld je aan bij het Couvéehuis via telefoon: 070-3500694.