Afbeelding
Foto: PR

Dolle boel bij De Thuishaven tijdens NLdoet

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart was het weer tijd voor NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Op vrijdag 10 maart kwamen er verschillende vrijwilligers naar locaties van ouderenzorgorganisatie Cardia om bewoners en mensen uit de wijk een gezellige middag te bezorgen. Het was een groots succes.

Vrijdag stond De Thuishaven, aan de Neptunusstraat 1, geheel in het teken van de 70's. Ter gelegenheid van NLdoet, werden er binnen dit thema leuke activiteiten georganiseerd voor bewoners. Iedereen zag er prachtig uit: van kleurrijke wijde broeken met felle prints, tot haarbanden en felle blouses. De looks uit de 70's waren niet te missen en de zingende slager maakte er een feestje van. Er werd gedanst en ook de polonaise mocht niet ontbreken. 


Natuurlijk kwam vrijwilliger Cees vis bakken en deelden vrijwilligers van het Oranje Fonds heerlijke hapjes uit. Iedereen kon tot slot nog een prachtige foto maken in de fotolijst. Het was een dolle boel in ’t Schelpengat! Deze NLdoet 70's party werd geheel gerund door vrijwilligers. Kortom, de deelnemers hebben genoten van een mooie dag vol leuke activiteiten met veel dank voor de inzet van alle vrijwilligers.