Afbeelding

Stormachtige openingsfase SVV

Een heel hecht collectief van Scheveningen heeft afgelopen zaterdag weer eens weten te winnen in de Jack's League. Na 90 minuten stond er een 2-0 winst op het scorebord tegen de blauwbroeken van FC Lisse. Scheveningen legde de basis voor de overwinning al in een ijzersterk openingskwartier.

Stormachtig, dat is in een woord de openingsfase van afgelopen zaterdag voor de Houtrust-bewoners. SVV wist in het eerste kwartier FC Lisse helemaal ondersteboven te spelen en twee snelle goals te maken. Nadat in de eerste vijf minuten vijf corners als maximale winst konden worden beschouwd, was corner nummer zes er eentje met zeer veel dreiging. De bal kwam na een goede trap Aldogan op het hoofd van Gómez-Niëto die goed binnenkopte.

Vlak daarna kon Scheveningen de voorsprong bijna verdubbelen maar zag het het aluminium op het pad. Een bekeken kopbal spatte uiteen op de lat. Binnen het kwartier kwam Scheveningen wel op een 2-0 voorsprong. Een strakke trap van Van der Maaten kwam uitstekend bij Immers die vanaf een meter of 40 doelman Cummins iets te ver voor zijn goal zag staan. Nadat hij de bal één keer liet stuiteren schoot de routinier de bal perfect in het mandje en zette zo zijn ploeg nog voor rust op een ruimere marge.

Na rust had Scheveningen het in het begin heel even lastig toen FC Lisse ietwat omgezet uit de kleedkamer kwam. Maar toch wisten de Schollenkoppen de voorsprong te behouden en bleef het 2-0 op Houtrust: een verdiende overwinning.