Duindorp SV koploper in periodestand

Afgelopen zaterdag 4 maart stond Duindorp SV 1 tegenover Verburch 1 in een spannende wedstrijd op het sportpark van Verburch. Hoewel de wedstrijd de eerste helft gelijk op ging, wist Duindorp de punten uiteindelijk toch mee te nemen naar Houtrust.

Waar het er op Sportpark Verburch lang naar uitzag dat het een moeilijke wedstrijd zou worden, doordat beide elftallen weinig kansen wisten te creëren, is het Duindorp SV toch gelukt om de boventoon te voeren. De eerste helft wisten beiden teams niet echt gevaarlijk te worden binnen de 16 meter, maar de ranja tijdens de rust zorgde ervoor dat binnen twee minuten nadat de teams weer op het veld stonden, Benito op aangeven van Jermey, de 0-1 over de keeper kon tikken.

Niet veel later was het Benito zelf die de bal hoog op Jermey voorgaf, waardoor deze de bal over de keeper van Verburch heen kon koppen. Een tegenoffensief dat volgde, wisten de mannen uit Scheveningen af te weren. Daardoor konden drie hele belangrijke punten uiteindelijk toch meegenomen worden naar Houtrust, waarmee Duindorp SV momenteel eerste voor de periodetitel staat én een reeks van ongeslagen wedstrijden voortzette.