Afbeelding
Foto: PR

Ierse topartiesten bij Podium Aan Zee

Het is Podium Aan Zee weer gelukt een dijk van een Ierse artiest aan te trekken: George Murphy & The Rising Sons! Bezoekers van de concerten van The High Kings in 2017 (De Oude Kerk) en 2018 (Lourdes Kerk) zullen zich George nog heel goed herinneren vanwege zijn prachtige stem, die een treffende gelijkenis heeft met de stem van Luke Kelly van The Dubliners. Het concert van deze topact vindt plaats op vrijdag 10 maart. 

De Ierse singer-songwriter uit Dublin explodeerde in de Ierse muziekscene na zijn memorabele optredens in de RTE-televisieshow ‘You're a Star’. Hij tekende bij Sony Ireland en zijn debuutalbum 'Dreamed A Dream' bereikte de nummer 1-positie in de Ierse hitlijsten. Het album kreeg uiteindelijk de drievoudige platina-status. Vanaf dat moment kende George veel succes op topfestivals en podia in Ierland, Amerika en Europa. De singer-songwriter beweegt zich binnen de Irish Traditionals en pure folk. Hij  speelde onder andere samen met The Dubliners (op plaat) en speelde dus met de beroemde The High Kings. Sinds 2019 tourt hij met veel passie en succes door Ierland en Europa met The Rising Sons. 

 

George Murphy & The Rising Sons is te zien op 10 maart in Podium aan Zee, aan de Keizerstraat 58. Het optreden vangt aan om 20.30 uur, de deuren gaan open om 20.00 uur. Tickets zijn te koop voor 17,50 euro. Voor meer informatie en tickets, kijk op de website: www.podiumaanzee.nl.