Maranathakerk open

Tot Pasen is de Maranathakerk, aan de 2e Sweelinckstraat 156, elke zaterdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur geopend voor bezoekers. Iedereen die geraakt wordt door bijvoorbeeld de oorlog in Oekraïne, kan een kaarsje aansteken of in de stilte van de sfeervolle ruimte even mediteren. Een gastheer of –vrouw schenkt een kopje thee.


Dagkoor van start

Zingen is niet alleen ontzettend leuk, maar ook goed voor de gezondheid. Dagkoor Scheveningen is een amateurgroep. Het koor bestaat uit sopranen en alten, die vanaf 13 april elke donderdagochtend bij elkaar komen om samen te zingen in de Academy of Vocal Arts aan de Haringstraat. Wie interesse heeft om lid te worden, kan een keer mee komen zingen tijdens een van de repetities. Er is geen instapdrempel. Bel voor meer informatie met telefoon: 06–18176199 of mail naar:
scheveningen@dagkoor.nl. Meer informatie is te vinden op: www.dagkoor.nl.


Heb jij groene vingers?

Elk jaar heeft de Bewonersorganisatie Noordelijk Scheveningen een wijktuin aan de Havenkade. In deze wijktuin verbouwen ze kruiden en groenten voor het maaltijdproject voor de ouderen uit de wijk. Elke donderdag om 12.00 uur en elke eerste zondag van de maand om 14.00 uur wordt er gekookt voor deze ouderen met groenten uit de wijktuin. Gezien ook de vrijwilligers uit de kookploeg ouder worden, hebben ze hulp nodig om de moestuin bij te houden. Hoe meer handen hoe lichter het werk. Heb jij groene vingers en wil je helpen met zaaien en oogsten? Meld je aan via telefoon: 070-3541081 of stuur een e-mail naar: bnsscheveningen@ziggo.nl.