Vertraging werk Keizerstraat ingelopen

De werkzaamheden in de Keizerstraat gaan gestaag door. Waar eerst nog een vertraging was van zo’n zes weken is daar, door het vergroten van de werkvakken, aardig op ingelopen.

Er wordt nu gewerkt vanaf de Jan Kistenstraat richting de Molenijserstraat. Er zijn extra stratenmakers ingezet om de stoepen voor de winkels en woonhuizen zo snel mogelijk dicht te krijgen op het moment dat de infiltratiebuizen - in het midden - aangelegd zijn. De grote platen die nu het natuursteen vervangen op het stuk waar de buizen aangelegd zijn, zijn tijdelijk. Op de ‘terugweg' wordt het natuursteen in de breedte weer teruggelegd en zal het er nadat de aannemer klaar is, er weer als vanouds uitzien.


Waar gewerkt wordt staat op de gele borden gemeld dat fietsers af dienen te stappen. Ook is het niet gewenst dat er fietsen langs de hekken geparkeerd worden, aangezien het allemaal al behoorlijk smal is. Er staan verkeersregelaars aan het begin en het eind van het werkvak om iedereen daaraan te herinneren. Er wordt echter niet zo heel goed geluisterd, dus ook Handhaving loopt steekproefsgewijs rond en kan bekeuringen uitschrijven.


Alle winkels en horeca zijn bereikbaar dus blijf gezellig naar de Keizerstraat komen en help de winkeliers ook door deze rommelige periode. Zij staan allen voor u klaar!