Scheveningen levert winnaars

Op dinsdag 21 februari geeft meervoudig wereldkampioen zeezeilen en internationaal zeilexpert Erik van Vuuren zijn honderdste zeiltraining Winning Tactics. Een bijzondere gelegenheid in het jaar dat Jachtclub Scheveningen haar 50-jarig jubileum viert.

Veel zeezeilers zijn ooit begonnen in Scheveningen en behoren inmiddels tot de wereldtop. Ze varen mee met onder andere de Ocean Race die 11 juni aanstaande Scheveningen aandoet en daarmee is Jachtclub Scheveningen een leverancier geworden van winnaars.

Dankzij het programma 'Van Zop tot Top' waarbij jeugd in de Zoute Optimist kennismaakt met de zeilsport, is Scheveningen een kweekvijver geworden van zeiltalent en met succes. Ook de investeringen in het Topzeilcentrum en de kennis die leden van Jachtclub Scheveningen met elkaar delen, dragen hiertoe bij. Met de kennis en geheimen in de training de ‘Winning Tactics', helpt Van Vuuren zeilers om kampioen te worden en heeft aan het succes een grote bijdrage geleverd.

Daarom ontvangt Erik van Vuuren uit handen van voorzitter Marcel Schuttelaar het certificaat Lid van Verdienste van Jachtclub Scheveningen. De uitreiking en de honderdste Winning Tactics vinden plaats op dinsdag 21 februari vanaf 20.00 uur in het clubhuis van Jachtclub Scheveningen, aan de Hellingweg, en is toegankelijk voor iedereen. Een live stream is te volgen op www.jachtclubscheveningen.com.