SVC'08 gelijk tegen Vitesse Delft

Het beloofde van te voren al een spannende wedstrijd te worden op 11 februari tussen de nummer één en twee op de ranglijst in de competitie: SVC'08 tegen Vitesse Delft.

Aangezien er veel op het spel stond, was het niet verwonderlijk dat de wedstrijd vanaf de eerste minuut in hoog tempo werd gespeeld. Toch bleef het tot vlak voor rust gelijk en wist Vitesse pas in de luttele minuten voordat de scheidsrechter de eerste helft affloot de openingstreffer te maken.

Na de thee laaide de strijd weer vurig op en lukte het Vitesse om uit een strafschop nog een tweede doelpunt te pakken. Dit leek SVC'08 alleen maar meer strijdlust te geven, waar ze gebruik van maakte door halverwege de tweede helft toch nog een tegendoel te maken, waarmee de winst van Vitesse onzeker werd.

Dit smaakte voor SVC'08 natuurlijk naar meer, maar die vurigheid mondde uit in een rode kaart aan Scheveningse kant. De laatste minuten moest de club dan ook in ondertal strijden om langszij te komen bij Vitesse Delft. Pas in de blessuretijd mocht het tweede punt dan eindelijk gepakt worden. En zo eindigde een spannende wedstrijd in een 2-2 gelijkspel.