Afbeelding
Foto: Enric Sala

Ontrafel de geheimen van de zeeën

Deze voorjaarsvakantie kun je in het Haagse Museon-Omniversum genieten van de National Geographic tentoonstelling Pristine Seas, de grootbeeldfilm Secrets of the Sea met verteller Claudia de Breij en de geheimen van de zeeën en oceanen tijdens een familietour ontrafelen.

De tentoonstelling Pristine Seas van National Geographic toont imponerende beelden van wereldwijde expedities om de oceanen te beschermen. Zo'n zestig foto's van onder andere Enric Sala laten zien hoe het National Geographic Pristine Seas-team helpt bij het creëren van beschermde maritieme gebieden. "Het doel is om bezoekers onder te dompelen in de schoonheid van de oceanen en zeeën en tegelijkertijd te laten zien waarom we deze moeten behouden", zegt Kathryn Keane van National Geographic. 

Het 840 m² grote koepelscherm van Museon-Omniversum verandert in een groots, exotisch onderwaterparadijs bij de adembenemende grootbeeldfilm 'Secrets of the Sea', verteld door Claudia de Breij. De vreemdste en spectaculairste oceaanbewoners komen voorbij. Met ruim zeventig maritieme soorten onthult Secrets of the Sea de vele wonderen en mysteries van de oceanen, de fascinerende manieren waarmee ze met elkaar en hun omgeving omgaan.


Behalve genieten van de tentoonstelling en grootbeeldfilm kun je ook zelf de diepte induiken met allerlei activiteiten in Museon-Omniversum. Kijk op de website www.oneplanet.nl op welke dagen de activiteiten plaatsvinden en koop hier ook je tickets.