Korenfestival 'Zingen aan Zee'

Op 23 september aanstaande komt het welbekende korenfestival 'Terug Naar De Kust', nu onder de naam 'Zingen Aan Zee', weer terug.

Ook dit jaar zullen er allerlei verschillende koren aanwezig zijn, maar ook mogen zanggroepen in kleinere formaties meedoen. De optredens worden gegeven op tientallen podia in het dorp en op het strand van Scheveningen. De organisatie kijkt er ook dit jaar weer ontzettend naar uit om jullie te ontvangen. Er worden workshops georganiseerd en er zullen verschillende interessante gasten aanwezig zijn. Lijkt het jou leuk om met jouw koor mee te doen? Dat kan! Je kan je tot 24 februari aanmelden via de website: www.zingenaanzee.org.


Spaans voor beginners

In het Couvéehuis, aan de Frankenslag 139, begint op dinsdag 7 maart aanstaande een cursus Spaans niveau 1 voor beginners. De lessen zijn van 13.00 tot 14.00 uur. De kosten bedragen 28 euro voor acht lessen. De cursus gaat het hele jaar door en als u trouw komt, spreekt u komende zomer al een aardig mondje Spaans. Voor meer informatie of inschrijven kunt u bellen naar telefoon: 070–3500694.


Open inloop bij Het Trefpunt

Elke werkdag tussen 8.00 en 16.00 uur kunt u ongedwongen terecht in wijk- en dienstcentrum Het Trefpunt, aan de Tesselsestraat 71, voor een kopje koffie/thee met wat lekkers, een praatje of een potje klaverjas. Bij het buffet kunt u terecht voor de lunch, elke dag staat er wat anders op het menu. De gastvrouwen/heren van Het Trefpunt ontvangen u graag.