Studio Scheveningen is verhuisd binnen de Keizerstraat

In de eerste week van januari was het even flink aanpoten voor Marianne van den Berg van Studio Scheveningen. Met een bliksemverhuizing van Keizerstraat 50 naar de nieuwe plek Keizerstraat 161 komt Marianne nu wat meer 'in de loop' van het historisch winkelhart van Scheveningen.

In 2017 nam Marianne Boekhandel Scheveningen over. “Ik wilde de boekwinkel moderniseren, maar in de loop der jaren merkte ik dat het assortiment en de vraag aan het veranderen was. Mede door de coronatijd nam ik op een gegeven moment de beslissing om de winkel te veranderen naar Studio Scheveningen", legt Marianne uit. "De vraag naar leuke, kleine en aparte cadeautjes werd groter en met name de zelfgeschilderde ansichtkaarten, mokken, houten poppetjes, tekeningen enzovoort over Scheveningen vinden veel aftrek. Daarnaast verkoop ik ook nog steeds cadeau- en themaboeken en bijvoorbeeld kookboeken."


Inmiddels is Studio Scheveningen verhuisd naar het midden van de Keizerstraat. “Met deze stap proberen we weer wat meer aansluiting te krijgen met de ondernemingen die het meer van winkelende klanten moeten hebben. Dan loop je makkelijk even binnen, omdat er meer reuring is."

Door de nieuwe inrichting en uitstraling van de winkel, is het overzichtelijker en prettig om op zoek te gaan naar het ultieme cadeautje voor familie of vrienden. Studio Scheveningen is geopend op maandag van 13.00 tot 17.30 uur en op dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.30 uur.