Afbeelding
Foto: DS

SaiLOM Welness & Spa: Comfort en ontspanning op hoog niveau

Eind vorig jaar is SaiLOM Welness & Spa geopend op de Frederik Hendriklaan. Als je de site bezoekt, valt meteen de tekst ‘XX WARNING!! NO EROTIC MASSAGE XX’ op. Max en Lek willen benadrukken dat SaiLOM een professioneel bedrijf is. De vakkundige Thaise therapeuten en schoonheidsspecialisten verzorgen u in een ontspannen sfeer op een stijlvolle locatie in het Statenkwartier en bieden een grote variatie aan massages en schoonheidsbehandelingen.

SaiLOM is gevestigd in het pand waar eerder Namtok Wellness & Spa zat. De eigenaren, Narongsak Kidsom (roepnaam: Max) en Mayura Rakchanasri (roepnaam: Lek) hebben beiden jarenlange ervaring.

Max heeft meer dan 25 jaar gewerkt in hospitality. “Ik heb Hotel Management gestudeerd in Leiden en heb veel ervaring opgedaan in vijfsterrenhotels. Ik wil onze klanten die luxe en verzorging laten ervaren bij SaiLOM.” Lek is afgestudeerd in Thaise massage en heeft meer dan vijftien jaar gewerkt in een spa in Bangkok en zeven jaar bij een Thai Spa in Den Haag. “Ik ben onder andere gespecialiseerd in Thai massage, aromatherapie-massage en het behandelen van lichamelijke klachten.”

Max en Lek besloten zijn ervaring in gastvrijheid op luxe hotel niveau en haar ervaring in massages te combineren en samen SaiLOM te starten. Ook hun team van therapeuten heeft meer dan 20 jaar ervaring. “Zo kunnen onze klanten comfort en ontspanning op hoog niveau ervaren.”

De Thai Body Massage bijvoorbeeld is een traditionele therapie die begeleide yoga-houdingen combineert met acupressuur en Indiase Ayurvedische principes. Naast de Thai Body Massage kun je bij SaiLOM ook terecht voor een Body-Oil Massage, een Sport-massage, een Thai olie-lichaamsmassage, een Prakob (kruiden)massage of een voetmassage. Maar ze bieden ook gezichtsbehandelingen aan en er is een nagelsalon.


Ervaar zelf de luxe en de ontspannende werking van een van de behandelingen. SaiLOM is gevestigd in de Weede van Dijkveldstraat, direct naast de Etos van de Frederik Hendriklaan. Je kunt direct boeken via de site: www.sailom.nl. Bellen via telefoon: 06-23854430 of Whatsappen via 06-23854430 kan ook. Of stuur een e-mail naar info@sailom.nl.