Kalinko DS1 pakt punt van Donki Sjot

Afgelopen zaterdag reisden de dames van Kalinko af naar Den Dungen om het op te nemen tegen de nummer één uit de poule: Donki Sjot DS1. Het beloofde een leuke pot te worden.

De eerste set begon stroef voor Kalinko DS1. Het spel van Donki Sjot liep goed en vooral op hoog tempo waar de dames uit Scheveningen nog wat moeite mee hadden. Kalinko nam dan ook een time-out bij 10-3. Er werd hard gestreden, maar Donki Sjot won de eerste set met 25-13. De tweede set begon beter voor Kalinko DS1. Het liep constant gelijk op; 4-4 en 8-8. Toch won Donki Sjot helaas de eindsprint en won dan ook deze set met 25-22. Kalinko startte de derde set al snel met een achterstand van 7-1. Bij 17-6 nam coach André nog een time-out om het team nog te coachen, maar dit mocht niet baten. Donki Sjot won met 25-11.

Het begin van de vierde set kon niet beter voor Kalinko. Na een lange service serie kwam Kalinko met 0-7 voor. Het spel liep goed en er werd met overtuiging gespeeld. Kalinko won de set met 14-25. Al met al hebben de dames van Kalinko DS1 hard gestreden, ook al ging de winst met 3-1 naar Donki Sjot DS1. Donderdag 16 februari speelt Kalinko om 21.00 uur thuis tegen Inter Rijswijk DS1.