Afbeelding
Foto: PR

Musical- en theaterklassen voor kinderen

Voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar die van zingen, dansen en acteren houden, is er vanaf 6 februari Musical & Theaterkidz aan Zee. Deze activiteit, voor beginners tot gevorderden, is een mooie samenwerking van Diana Meijer Dance & Showbizz Academy en YMCA Scheveningen. 

De repetities zijn op maandag, dinsdag of vrijdag op locatie Westduinweg 214 of Keizerstraat 58. Bij de lessen staan presentatie en plezier voorop. Er wordt daarom gewerkt aan een productie die aan het eind van het jaar uitgevoerd gaat worden.


Voor Musical & Theaterkidz aan Zee gaan drie topdocenten met veel ervaring aan de slag met de kinderen. Frederique Groenendaal heeft haar opleiding aan de Dutch Academy of Performing Arts in Den Haag succesvol afgerond in 2022. Silke van Durme heeft een vooropleiding musical genoten aan het Koninklijk conservatorium in Brussel, waarna zij op de Dutch Academy of Performing Arts haar diploma behaalde als musical performer, met als specialisatie muziektheater. 

Monique Harteveld is de drijvende kracht achter Kindertheaterkoor De Zeesterren. Gedreven door een enorme passie voor zingen met en voor kinderen, leidt zij dit koor sinds jaar en dag en deelt ze het plezier van zingen. 

Meer weten of gelijk online aanmelden? Bezoek dan de website:
www.ymcascheveningen.nl. De proefles is gratis en er zijn geen inschrijvingskosten.