Leesclub geschiedenis

Hou je van geschiedenis en van lezen? Probeer eens een leesclub geschiedenis. Want samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Je bekijkt een boek met andere ogen en ontdekt nieuwe dingen. Bovendien ontmoet je gelijkgestemden. Wil je weten of een leesclub iets voor je is? Maak vrijblijvend kennis met de leesclubs van Senia op 17 februari om 14.00 uur in Bibliotheek Scheveningen, aan de Scheveningseweg 333.

Deelname is gratis en iedereen kan meedoen. Graag vooraf aanmelden via e-mail:
Bep.denblanken@senia.nl. Bij genoeg animo wordt ter plekke een nieuwe leesclub opgericht.


Cursussen Kunstgeschiedenis

De afgelopen jaren heeft Muzee Scheveningen met veel succes cursussen kunstgeschiedenis verzorgd. Op 14 februari gaan er weer twee interessante korte cursussen van start: ‘De Kunst van de Renaissance, deel II’ en ‘Neem Nou Londen’. 

De cursus Kunst van de Renaissance, deel II start op dinsdagochtend 14 februari, van 10.15 tot 12.00 uur. De cursus Neem Nou Londen start op dinsdagmiddag 14 februari van 12.30 tot 14.15 uur. 

Voorkennis en aanschaf van studiemateriaal is niet noodzakelijk, er worden samenvattingen uitgereikt. Beide cursussen bestaan uit zes bijeenkomsten en kosten 105 euro, inclusief koffie of thee en de samenvattingen.

Voor beide cursussen zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Voor meer informatie kunt u de cursusbrochure kosteloos aanvragen bij de docente via e-mail:
lucyhovinga@kpnplanet.nl, telefoon: 0181-482236 of is af te halen in Muzee Scheveningen, Neptunusstraat 92.