Oproep Workshopbegeleiders

Heb jij een uit de hand gelopen hobby? Zoals haken, macramé, schilderen, mozaïeken, sieraden maken, papier mache, vilten, en al die leuke dingen die je tegenwoordig op Youtube of Pinterest vindt? En zou je dat ook met anderen willen delen?

Bij wijk- en dienstencentrum Het Trefpunt, aan de Tesselsestraat 71, is er  ruimte om jou de gelegenheid te geven hier een workshop te organiseren, zonder huurkosten. Voor meer informatie neem contact op met Danielle of Sabine via telefoon: 070-3385499, of loop even langs bij Het Trefpunt.


Oekraïne-lezing met
gastspreker Willem Post

Donderdag 26 januari staat de Maris College Tours geheel in het teken van de oorlog in de Oekraïne. Maris College Belgisch Park richt zich als buurtschool op de omgeving om kennis te delen en maatschappelijke discussies op gang te brengen.

Maris College Tours is voor ouders, leerlingen en belangstellenden. De eerste gastspreker in de reeks is Hagenaar Willem Post. Willem Post volgt de Amerikaanse en buitenlandse politiek al vele jaren.

Komende maand is het een jaar geleden dat de Oekraïne-oorlog uitbrak. Sindsdien staat de wereld op z'n kop. President Biden voert de coalitie van vrije landen aan waaronder Nederland. Willem Post zal tijdens zijn lezing ingaan op wat de betekenis van deze oorlog voor Nederland, Amerika en de wereld is. En… hoe nu verder?

Iedereen is van harte uitgenodigd op donderdag 26 januari op Maris College Belgisch Park, aan de Nieuwe Duinweg 10. De toegang is gratis. Aanmelden wordt op prijs gesteld en kan door een e-mail te sturen onder vermelding van Maris College Tours naar: belgischpark@mariscollege.nl.