Engelse conversatie

In het Couvéehuis, aan de Frankenslag 139, worden veel taallessen aangeboden waaronder conversatie door native speakers. Bij voldoende aanmeldingen zal het Couvéehuis beginnen met een nieuwe groep: Engelse conversatie onder leiding van een native speaker uit Londen, elke donderdag van 15.00 tot 16.00 uur. U kunt zich hier nu voor inschrijven. De prijs bedraagt 28 euro voor acht lessen en de cursus is doorlopend. Voor meer informatie of aanmelden kunt u bellen naar telefoon: 070–3500694.


PorteRenee bij Paagman

Op donderdag 12 januari is Renée Lamboo - beter bekend als PorteRenee -  om 19.00 uur te gast bij Paagman, aan de Frederik Hendriklaan. Heb je geen idee waar je geld iedere maand blijft? Wil je graag meer sparen of een schuld aflossen? Met de tips en tricks in de workshop van Renée word je weer baas over je geld. Ook zal zij deze avond haar boek, Money Planner, waarmee je gemakkelijk en overzichtelijk je inkomsten en uitgaven in kaart brengt, signeren. De workshop is gratis maar er wordt wel gevraagd om u van te voren aan te melden, via de website: www.paagman.nl.


Workshop Gieten met Gips

Op 17 januari, van 10.15 tot 12.15 uur, is er een leuke workshop voor volwassenen bij museum Beelden aan Zee, aan de Harteveltstraat 1. Tijdens de workshop ‘Gieten met Gips' bezoek je de tentoonstelling 'Tuin der Lusten' en de Gipsotheek, een unieke tentoonstellingsruimte met voorstudies van monumenten. In de workshop wordt een reliëf van gips gemaakt. De workshop duurt 120 minuten. De kosten bedragen 15 euro per persoon (exclusief entree). Reserveren voor de workshop is verplicht en kan via de website: www.beeldenaanzee.nl.