Den Haag Inside Out tijdens de kerstvakantie

Voor het derde jaar wordt tijdens de kerstvakantie voor jongeren `Den Haag Inside Out’ aangeboden. De maatregelen van voorgaande jaren rondom corona hadden veel impact vooral voor jongeren. Daarom komt de gemeente samen met andere organisaties en de stadsdelen weer met een veelal online programma tijdens de kerstvakantie.

Onder de noemer `Den Haag Inside Out’ vonden afgelopen week al allerlei activiteiten plaats, ook van 4 tot en met 8 januari, staat nog een programma voor jongeren klaar. Ook is er een aanbod aan activiteiten vanuit de wijken zelf.

Vanuit een studio aan de Pier op Scheveningen worden alle online programma’s opgenomen en gestreamd. Het is een divers en wervelend programma dat live of later bekeken kan worden. Van woensdag tot en met zondag kan iedereen tussen 19.00 en 22.00 uur kijken naar een keur aan diverse artiesten. Van leuk tot leerzaam. Zo is er een Breakdance Show met wereldkampioene India Sardjoe, een wervelende Net Niet Nieuwjaarsshow en elke dag is er een Late Night Show met panelgesprekken.

Een aanbod van dans, rap battles en muziek is ruimschoots aanwezig. Daarnaast zijn er Tiktok dance workshops en een Choose Wisely Challenge. Tijdens de challenge zijn er prijzen te winnen. Ook een kookprogramma maakt onderdeel uit van `Den Haag Inside Out’ waarbij jongeren worden uitgedaagd zelf thuis de recepten te maken.

De complete programmering van `Den Haag Inside Out’ is te vinden op de website: www.denhaaginsideout.nl en via de social media @denhaaginsideout.