Afbeelding
Foto: PR

KVS sluit jaar af met Eindejaarscafé

Korfbalvereniging KVS/ Groeneveld Keukens heeft het jaar groots afgesloten met het zogenaamde Eindejaarscafé. Drie dagen lang (van 27 tot en met 29 december) werd er live radio gemaakt vanuit het clubhuis van de vereniging, waarbij de uitzending online gevolgd kon worden. Diverse KVS’ers schoven aan en zij hadden een verscheidenheid aan verhalen in petto. 

Het clubhuis was ingericht als studio en fungeerde tegelijkertijd als café en vormde daarmee het decor voor veel activiteiten.

Ook vorig jaar vond er, destijds onder de noemer Het Houten Huis, een vergelijkbaar initiatief plaats, net als eerder tijdens de coronaperiode. Toen vormden de uitzendingen een sociaal houvast voor alle KVS-leden in een periode dat er maar nauwelijks gesport kon worden en samenkomen op de vereniging er eigenlijk niet in zat. Voor de vereniging betekende het een financiële impuls door de bijdrages van luisteraars en verschillende acties waarbij er geld werd opgehaald.

De editie van dit jaar was dus wezenlijk anders dan de voorgaande edities. Het grote verschil was dat het clubhuis drie dagen lang geopend was en er veel activiteiten plaatsvonden in het Eindejaarscafé. Dit zorgde elke avond voor een vol clubhuis en dus voor een hoop verbinding.

De laatste dag stond in het teken van een reünie. Op het veld vond er een 'all-star-wedstrijd' plaats tussen oud-spelers van KVS 1. Daarna was het voor de 250 aanwezige oud-leden en leden van KVS tijd om bij te praten en herinneringen op te halen tijdens de borrel. Er werd in korte tijd een enorme hoeveelheid aan maaltijden uitgeserveerd door de mannen van 17.03. Ten slotte werd het Eindejaarscafé afgesloten met een drukbezocht oud-en-nieuwfeest.