Ron Kleijn neemt afscheid

als voorzitter van SVV

Tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) van SVV Scheveningen, die eind december werd gehouden, heeft Ron Kleijn aangekondigd aan het eind van dit seizoen te stoppen als voorzitter van de Scheveningse voetbalvereniging. 

Ron gaf aan al voor de coronaperiode met deze gedachte te hebben gespeeld, maar vond dat hij tijdens deze moeilijke tijd de club niet in de steek kon laten. Nu leek een goed moment om na 12,5 jaar voorzitterschap het stokje over te dragen. 

Gezien de voortvarende wijze waarop hij deze functie tot op heden heeft ingevuld, is Ron, na overleg met de aanwezige leden, benoemd tot Erevoorzitter. Ron gaat zeker niet verloren voor de club en zal voor en achter de schermen zijn steentje blijven bijdragen. Uiteraard gaat er een zoektocht beginnen naar een opvolger. 

Tijdens de ALV werd tevens Ronald Verhoog geintroduceerd als het nieuwe bestuurslid Topvoetbal. Ronald is al op jeugdige leeftijd gaan voetballen bij SVV Scheveningen. In de jaren dat hij in Drenthe woonde, speelde hij onder andere bij vv Hoogeveen in de Hoofdklasse.

Daarnaast heeft het bestuur Theo Buijs voorgedragen als Lid van Verdienste en Kees Rog als Erelid. Tevens zijn Hanneke van den Berg, Rene de Wit en Dick Klok voor hun grote inzet benoemd tot Vrijwilliger van het jaar.