Afgelopen vrijdag 2 december was het zover, de kinderen die hun schoentje hadden gezet in de etalage van De Scheveninger, druppelden om de beurt vol blijde verwachting binnen, om te kijken wat de Sint voor hen in petto had.

Ondanks dat het vrijdag een gure grijze dag was, waarop de zon zich niet één keer liet zien, wisten de kleintjes onder ons de kou te trotseren en hun weg te vinden naar het kantoor aan de Keizerstraat 40, waar een hele rits kleine schoentjes stond te wachten op hun eigenaars.


Wat een blije gezichtjes kwamen er tevoorschijn vanuit de dikke winterjassen, bij het zien van de goedgevulde schoentjes naast de kleine openhaard. In en rond de schoentjes was het een festijn van pepernoten, chocoladelollies, en appeltjes, mandarijntjes en rozijntjes voor de gezonde trek. Natuurlijk zat er ook een leuk klein cadeautje in de kleine stappers gestoken.

Om deze speciale actie tot een succes te maken, kreeg Sint niet alleen hulp van zijn pieten, maar ook van het Hofje van Noman, Keizerstraat 131; Brand Groente & Fruit, Frederik Hendriklaan 228; Banketbakkerij Plasman, Frederik Hendriklaan 106 en Speledingen, aan de Badhuisstraat 10.