SVC'08 geklopt op gras door CION

SVC’08 wist dat het sowieso moeilijk zou worden op het natuurgras bij CION. Een extra domper voor de ploeg was dat de aanvoerder vlak voor de wedstrijd iets verrekte in zijn kuit, waardoor hij niet kon spelen.

CION bleek een ploeg die het voornamelijk van reactie-voetbal moet hebben. Veel mensen achter de bal met de kont tegen het eigen strafschopgebied, maar bij balverlies van de tegenstander snel in de counter over de vleugels. Zo kwam de ploeg in de twaalfde minuut ook op voorsprong.

In het begin van de 2e helft leek SVC'08, dat wat stuurloos leek zonder aanvoerder, toch op te leven en kreeg een mooie kans. Helaas wisten ze die niet te vervullen. Hoewel SVC'08 best wat meer aan de bal was, waren het toch de Vlaardingers die gevaarlijk wisten te zijn in de aanval.

Tegen het einde van de tweede helft wist CION dan ook de overwinning te bezegelen met de 2-0. SVC'08 keerde dan ook wat sombertjes huiswaarts. Waar ze volgende week thuis tegenover Berkel zullen staan, en zullen proberen nog wat punten te pakken voor de winterstop.