SVV Scheveningen bij Even tot hier

Afgelopen zaterdag 3 december was SVV Scheveningen uitgebreid in beeld bij het NPO programma Even tot hier. Niels van der Laan en Jeroen Woe legden op satirische wijze bloot dat de overheid geen goed beleid heeft om de torenhoge kosten van sportverenigingen het hoofd te bieden en dat er met verschillende maten gemeten wordt.

Al weken staat 'energiekosten' als hoogste prioriteit op de agenda van de bestuursvergadering van SVV. Ook bij deze club komen de stijgende kosten hard aan, en zoals het er nu naar uit ziet krijgt ook SVV te maken met een stijging van enkele tienduizenden euro’s per jaar. Niet voor niets waren ze blij met de aankondiging van de NPO om hierover een item uit te zenden en SVV daarin te betrekken.

Na de kosten inzichtelijk te hebben gemaakt, kunnen ze nu nadenken over de te nemen maatregelen. Bij veel clubs is er direct een douchebeleid ingevoerd of een contributieverhoging aangekondigd. SVV wil de keuze voor verschillende maatregelen overwogen maken, en is momenteel opzoek naar een tijdelijke energie coördinator, en ideeën van leden, ouders en partners. Ze roepen iedereen dan ook op om ideeën vooral te delen. Het beste idee ontvangt een winterswarm SVV pakket!
Wie de uitzending van NPO gemist heeft, kan de aflevering van 3 december van 'Even tot hier' terugkijken via: www.npostart.nl/.