Kerstconcert CMS

Het Christelijk Mannenkoor Scheveningen geeft op vrijdagavond 16 december weer haar traditionele kerstconcert. Meewerkenden zijn Annelies Schep (sopraan), Danny Spaans (orgel), Arjan Breukhoven (vleugel), Yta van der Zwaag (hobo) en een strijkersensemble. Dirigent is Matthijs Breukhoven en ds. Gerco Lock verzorgt de kerstmeditatie. Het concert is op vrijdag 16 december in de Bethelkerk aan de Jurriaan Kokstraat, aanvang 20.00 uur. Kaarten à 10 euro verkrijgbaar bij de leden van het koor en via: www.cmsscheveningen.nl.


Kerstconcert in Russische sfeer

Het Oeral Kozakkenkoor, dat onder leiding staat van Gregor Bak, geeft een traditioneel kerstconcert in Russische sfeer in de Antonius Abtkerk, Scheveningseweg 233.

Het gerenommeerde mannenkoor brengt u in kerststemming door het zingen van Russische en Oekraïense kerstliederen, afgewisseld met gezangen uit de Russisch-orthodoxe liturgie en folkloristische liederen uit het oude Rusland. Het koor zal worden begeleid door Oekraïens ensemble Uzory.

Aanvang is om 14.30 uur. Kaarten à 20 euro zijn te bestellen op de website:
www.oeralkozakkenkoor.nl en op 18 december aan de kerk indien nog voorradig.


Winterconcert in Badkapel

Op zondag 18 december geeft het Bataafs Symfonie Orkest een Winterconcert om 15.30 uur in de Nieuwe Badkapel, aan de Nieuwe Parklaan 90. Met als rode draad ‘Van het donker naar het licht' speelt het orkest onder leiding van Arne Visser een bijzonder programma.

Kaarten inclusief koffie en thee in de pauze zijn verkrijgbaar in de voorverkoop voor 15 euro en aan de zaal voor 17,50 euro. Meer informatie en reserveren via de website: www.bataafs.nl/kaartverkoop.