Grote overwinning voor SVV

SVV Scheveningen heeft afgelopen zaterdag in Spakenburg met groot verschil weten te winnen van IJsselmeervogels. Na 90 minuten stond er een eindstand van 1-5 op het scorebord. Hiermee heeft Scheveningen de aansluiting hervonden met de ploegen in de middenmoot.

De IJsselmeervogels kwamen goed uit de startblokken en hadden goede kansen. Voor Scheveningen kwam het vertrouwen steeds meer en meer toen de Vogels nalieten om te scoren. Zodoende kwam Scheveningen na een half uur aan de leiding toen een cornerbal afsloeg en opnieuw werd voorgezet waarna De Niet de bal binnenschoot, 0-1. Niet veel later was het weer raak voor De Niet, 0-2.

De thuisploeg kwam net voor rust wel heel gelukkig aan een aansluitingstreffer door een bal die via de hand van Immers het SVV-goal in glipte, 1-2.

Na rust kwam er een iets offensiever IJsselmeervogels voor de dag, maar het was Scheveningen dat daar goed gebruik van wist te maken. Want ondanks enkele speldenprikjes van IJsselmeervogels werden zij niet meer gevaarlijk en was het meer en meer Scheveningen dat vrijuit richting het einde kon voetballen. In minuut 72 deelde Scheveningen dan ook de nekslag uit aan de Spakenburgers, 1-3.

IJsselmeervogels was geknakt en Scheveningen dat op zoek kon gaan naar nog meer doelpunten. Die kwamen ook in de laatste minuten van de wedstrijd. Eerst was het wederom Michael de Niet die doelman List verschalkte, 1-4, en daarna was het Mitchell de Vlugt die een duit in het zakje deed, 1-5.

Zo werd er afgesloten met een 1-5 overwinning op IJsselmeervogels en weet SVV de aansluiting weer terug te vinden met de middenmoot.