Grote boekenverkoop

Tot en met eind december is er weer een grote verkoop van afgeschreven boeken, tijdschriften en DVD’s in Bibliotheek Scheveningen, aan de Scheveningseweg 333. De bibliotheek is geopend op maandag van 12.00 tot 20.00 uur en op dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur.


Lions zamelen DE-punten in

Ook dit jaar roept de Lions Scheveningen iedereen weer op om Douwe Egberts (DE) koffiepunten in te leveren voor de Voedselbank. De inzameldoos staat vanaf heden tot 1 januari 2023 weer bij de ingang van de Jumbo en alle verzamelde punten worden door de Lions geteld en ingeleverd, op basis waarvan DE weer koffie aan de voedselbank levert.

De Lions hopen dat u net als andere jaren de punten weer in grote getale komt inleveren.


Uitzending film Kom aan boord

Op 24 november heeft de presentatie plaatsgevonden van de film 'Kom aan boord' in de Oude Kerk van Scheveningen. Op zondag 4 december om 17.30 uur zal de film nog worden uitgezonden via Kerkomroep, en het YouTube kanaal van de Oude Kerk, via www.oudekerkscheveningen.nl/media. De film is gemaakt door het Multimediateam van de Oude Kerk in samenwerking met de KNRM en ds. Barend Weegink. De film bevat mooie gesprekken tussen schipper Hugo Pronk en ds. Barend Weegink. Hugo Pronk vertelt over zijn werk als schipper / redder. Arie Verbaan vertelt over het werk van de KNRM. Ds. Barend Weegink spreekt de verbindende woorden uit en verzorgt de overdenking. Allemaal vanaf de reddingboot.