Afbeelding
Foto: Cool Event

Silent disco op de schaatsbaan

Op 1 december kan iedereen zijn oorwarmers lekker thuis laten, want tot en met 19 januari 2023 organiseert Cool Event Scheveningen samen met Disco In Silence een wekelijkse silent dicso on ice op de schaatsbaan op het Kurhhausplein.


Combineer een heerlijk sportief uitje samen met jouw beste dansmoves op schaatsen. Met drie verschillende muziekkanalen op de Silent Disco Koptelefoons, slide je zo van het ene muziekkanaal naar het andere. De drie kanalen hebben allemaal een eigen sound, waardoor iedereen zijn beste moves kan laten zien. Het blauwe kanaal staat in het teken van après ski. Op het rode kanaal komen bekende kerstliedjes voorbij maar dan met een moderne twist. Voor liefhebbers van urban house is er ook nog een groen kanaal in de lucht. 


Elke donderdag van 18.00 tot 22.00 uur is het dus een levendige boel op het ijs. Met een schaatsbaan van 600m2 is er voor iedereen genoeg ruimte om naar hartenlust te swingen op het ijs. 


De Silent Disco Koptelefoons zijn alleen op locatie te huur en kosten 5 euro per stuk. Let op! Handschoenen zijn verplicht op de schaatsbaan. Daarnaast is de baan van maandag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 22.00, en zondag van 9.00 tot 22.00 uur om vrij te schaatsen. Kijk op www.cooleventscheveningen.nl voor meer informatie.