Jaarvergadering BOH

De Bewonersorganisatie Havenkwartier (BOH) organiseert voor bewoners uit hun werkgebied, oftewel het Havenkwartier, Vissenbuurt, Geuzenwijk en de Zuid, op dinsdag 29 november aanstaande hun jaarvergadering.

Na de formele opening van de vergadering zullen een viertal havengebonden ondernemers u meer vertellen over wat er zoal in en rond de haven gaande is. Omstreeks 21.15 uur wordt de bijeenkomst afgesloten met de vraag om kandidaten voor het komend voorzitterschap van de BOH in 2023. Kandidaten worden gevraagd zich aan te melden via: info@bohscheveningen.nl onder vermelding van contactgegevens, achtergrond en motivatie. Daarna kan er vanaf 21.30 uur met een drankje nog worden nagepraat.

De bijeenkomst van de BOH vindt plaats op 29 november in wijkgebouw Thabor, aan de Van Boetzelaerlaan 286. Inloop is vanaf 19.30 uur met koffie, aanvang: 20.00 uur.  


Projectkoor Hagacantare

Op zaterdag 25 maart 2023 geeft Hagacantare een concert in de Nieuwe Badkapel, Nieuwe Parklaan 90. Alwaar uitgevoerd zal worden de The Crucifixion van John Stainer.

Bij het koor zijn nieuwe leden in alle leeftijdsgroepen en nationaliteiten welkom (passieve kennis van de Nederlandse taal is nodig); ook projectleden zijn van harte welkom. Mocht u belangstelling hebben, dan bent u van harte welkom om een repetitie bij te wonen, het koor repeteert elke dinsdagavond van 19.30 tot 22.00 uur in de Maranathakerk, 2e Sweelinckstraat 156. Meld u zich daarvoor aan bij het secretariaat via e-mail: hagacantare@gmail.com.