Lezing in Bieb

Jeanneke van de Muysenberg vertelt op maandag 21 november over haar de door haar geïllustreerde verjaardagskalenders zoals: ‘Scheveningen, toen en nu’. De lezing is van 11.00 tot 12.00 uur in bibliotheek Scheveningen, aan de Scheveningseweg 233.

Aquarelleren is haar grote passie. Inmiddels zijn er diverse verjaardagskalenders met haar aquarellen verschenen, waaronder ‘Scheveningen, toen en nu’ en ‘Van Stolkpark’. De aquarellen die zij maakt zijn een reis door de tijd. Jeanneke neemt u in de lezing mee op reis met beelden en verhalen. De kalenders zijn tijdens de lezing te verkrijgen. Deze activiteit is voor volwassenen en u kunt gratis deelnemen. Reserveren kan via de bibliotheek of via de website www.bibliotheekdenhaag.nl.


‘Kom aan boord’

Op Scheveningen zijn we bekend met alle facetten van de zee. De zee trekt toeristen naar haar toe in de zomer. De zee toont haar krachten bij stormachtig weer. De zee vormt een paradijs voor de watersport. De zee is altijd anders. Dat weet ook de KNRM.

De Oude Kerk heeft een programma samengesteld met mooie gesprekken tussen KNRM-schipper Hugo Pronk en ds. Barend Weegink. Hugo vertelt over zijn werk als schipper/ redder. Arie Verbaan vertelt over het werk van de KNRM. Ds. Barend Weegink spreekt de verbindende woorden uit en verzorgt de overdenking. Allemaal vanaf de reddingboot. Tussendoor wordt u getrakteerd op mooie beelden. Dit alles omlijst door prachtige liederen die passen bij dit thema.

De uitzending vindt plaats in de Oude Kerk, aan de Keizerstraat, op donderdag 24 november om 14.00 uur. Aansluitend kunt u napraten onder het genot van een drankje.