Afbeelding
Foto: Nidal

Kalinko Heren 1 en Dames 1 pakken geen punten

De volleyballers van Kalinko Heren 1 lieten voor eigen publiek een wedstrijd van niveau zien. In thuishal Houtrust startten zij nog wat afwachtend maar wisten het spel flink spannend te houden.

Kalinko liet aan het begin van de wedstrijd nog niet het eigen spel zien. Halverwege komt de stand zelfs op 13-19. Wat volgde was een zinderend slot. 22 gelijk, 23 gelijk, 24 gelijk, 25 gelijk en toen eindelijk dat belangrijke gat van 2 punten; 27-25.

De tweede set lieten de Scheveningers nog steeds goed spel zien, maar zag Limes tegen het einde toch de 23-25 maken.
De 3e set hielden ook nu de teams gelijke tred tot rond de 15 punten. Kalinko werd slordiger en de bezoekers liepen iets uit. Limes behield deze voorsprong tot het einde vast en won de derde set met 22-25. De vierde set werd met goed spel gewonnen door Kalinko. Maar Limes wist uiteindelijk de laatste set (12-15) en daarmee de wedstrijd in hun voordeel te beslissen.


Kalinko Dames strijden tegen VCN

In de eerste set gingen beide ploegen gelijk aan elkaar op, er werd goed aangevallen Echter, bij een stand van 14-14 werd Kalinko flink onder druk gezet. Uiteindelijk eindigde de set in een stand van 20-25.


Kalinko startte de tweede set goed en pakte een voorsprong die bij een stand van 7-7 gelijk werd getrokken door VCN. Helaas had Kalinko in het laatste deel van de set moeite met het ontvangen van de service en eindigde deze met een stand van 19-25 in het nadeel van de Scheveningers. In derde set kwam Kalinko in het begin wederom goed mee met VCN. Maar de foutenlast aan de kant van Kalinko was te hoog en de set werd verloren met een stand van 17-25. 


De wedstrijd eindigde met een spannende vierde set. Beide ploegen moesten hard werken om punten te scoren. Maar aan het einde van de set trok VCN met 23-25 toch aan het langste eind. Ondanks dat de wedstrijd werd verloren met 4-0, heeft Kalinko dames 1 veel beter spel laten zien dan vorige week.