Voetbaltoernooi Sporttuin Duindorp

Op 20 november is het zover, dan begint het WK voetbal. De Sporttuin Duindorp, aan de Tesselsestraat 61, organiseert daarom twee voetbaltoernooien en een voorspellingspoule. 

Wie wil meedoen met het voetbaltoernooi kan zich nog inschrijven met een team van 5 personen op donderdag 17 november tussen 15.00 en 17.00 uur, in de Haagse Sporttuin Duindorp. Er zijn 2 leeftijdsgroepen voor het voetbaltoernooi, één poule voor de groepen 3,4,5 en één poule voor de groepen 6,7,8. De wedstrijden van de twee toernooien zullen gespeeld worden op alle donderdagen tijdens het WK tussen 15.00 en 17.00 uur.


Naast deze legendarische wedstrijden is er ook een voorspellingspoule. Deze voorspellingspoule gaat over de officiële WK wedstrijden in Qatar. Je voorspelt de uitslagen van alle wedstrijden en als je het goed hebt verdien je punten. De drie die aan het einde de meeste punten hebben, verdienen een prijs, waarin de nummer 1 natuurlijk de hoofdprijs wint. Inschrijven kan tot en met 19 november via de website, https://sporttuinduindorp.nl/, waar ook de regels uitgelegd staan. Houdt de sociale media in de gaten voor het wedstrijdschema van het toernooi.