Cavolo Nero
Cavolo Nero Foto: PR

Popronde komt weer naar Muzee Scheveningen

Op zaterdag 19 november komt de Popronde naar Muzee Scheveningen. De bands Muylike (indie/pop) en Cavolo Nero (Groove/ Psychedelic) zullen daar optreden in de Scheveningenzaal.

Muylike is het project van de Utrechtse songwriter en producer Stijn Post. Vanuit zijn studio ontstaan zonnige, opgewekte indie-popliedjes aangesterkt door energieke koortjes en melodieuze gitaarlijnen. In aanloop naar zijn debuut album ‘The Wait Is Over’ wordt het nieuwe materiaal met vijfkoppige live-band ter gehore gebracht met een gloednieuwe live-show. Zij starten om 19.45 uur.

Cavolo Nero is, naast het ingrediënt van allerlei Toscaanse specialiteiten, een zeskoppige band. Het gloednieuwe project is ontstaan uit liefde voor afrobeat en groove-georiënteerde muziek. Zij spelen psychedelische grooves gecombineerd met indie en disco elementen, en starten om 21.15 uur. Tussendoor kun je genieten van hapjes en drankjes vanuit museumcafé de Halve Vleet. Toegang voor de avond is gratis, reserveren is wel verplicht.

Popronde is een landelijk reizend festival dat plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land. In elke stad treden op één avond circa 35 opkomende Nederlandse bands en artiesten op bij een twintigtal podia. Locaties als cafés, galeries, theatertjes, platenzaken, kerken en clubs in het centrum van een stad, zijn voor één avond de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten.