Afbeelding
Foto: Gemeente Den Haag

Reageer op plannen fietsparkeren Duinoord

De gemeente wil meer ruimte maken in Duinoord voor het parkeren van fietsen. In juni konden bewoners knelpunten doorgeven. Met deze input heeft de gemeente nu oplossingen bedacht. 

Met alle input uit Duinoord heeft de gemeente oplossingen bedacht, zoals het plaatsen van extra fietsnietjes op drukke plekken. Maar ook het opheffen van parkeerplekken om ruimte voor nieuwe fietsnietjes te creƫren is een mogelijkheid. Alle schetsontwerpen staan op de website: duinoordfietst.denhaag.nl. U kunt laten weten wat u van de ontwerpen vindt, door erop te reageren. De ontwerpen zijn nog niet definitief, dus uw reactie is belangrijk.

Wilt u liever met iemand van de gemeente spreken over de schetsontwerpen? De gemeente staat op woensdag 16 november, vrijdag 18 november en zaterdag 19 november met een koffiekar in de wijk om de ontwerpen met u te bespreken. Kijk voor de datums en locaties op
duinoordfietst.denhaag.nl. Reageren op de ontwerpen kan tot en met 27 november.

Bewoners van Duinoord hebben eerder dit jaar knelpunten doorgegeven aan de gemeente. Knelpunten zijn plekken in de wijk waar te weinig plek is om de fiets te parkeren, of plekken waar te veel fietsen en (deel)scooters geparkeerd staan.