Vragenlijst 'Duinoord zoekt speelplek'

Het thema speelplek staat op de wijkagenda Duinoord. Samen met de werkgroep 'Spelen' en Bewonersoverleg Duinoord heeft de gemeente een vragenlijst gemaakt.

Met de vragenlijst wil de gemeente er precies achter komen op welke plekken mensen spelen en bewegen. Denk aan de stoep, pleinen, parken en speeltuinen. Dit kan in de wijk zijn, maar ook daarbuiten.


Woont u in Duinoord? Dan kunt u meehelpen door de vragenlijst in te vullen. Dit kan via de website scheveningen.denhaag.nl. De gemeente hoort graag wat is er goed is en wat beter kan. De vragenlijst kan worden ingevuld voor uzelf of voor uw kind(eren). U kunt ook suggesties en ideeën op de kaart aangeven. De vragenlijst loopt nog tot en met maandag 14 november aanstaande. De vragenlijst is ook beschikbaar in het Engels.


De speelbeheerder van stadsdeel Scheveningen wandelt begin november met kinderen door Duinoord. Kinderen laten hem tijdens de wandelingen zien waar zij spelen en bewegen. De wandelingen worden via scholen uit de buurt georganiseerd.


Suggesties, ideeën en antwoorden komen in een buurtkaart van de gemeente. Hierop komen de verbeteringen voor het spelen in en vlakbij Duinoord. Ook de uitkomst van de kinderwandelingen wordt hierin verwerkt.