Concert Kamermuziek

Kamermuziek Scheveningen organiseert op zondag 13 november om 14.15 uur een gratis concert in de Bethelkerk. Drie topmusici slaan de handen ineen en spelen een prachtig programma voor twee violen en piano; zoals ze zelf zeggen: ‘omdat het weer kán’.

Violisten Paul Eggen en Heleen Kuiper en pianiste/ claveciniste Cvetanka Sozovska spelen prachtige triosonates van Bach en Händel, laten Shostakovich eens van diens grappige kant horen en spelen van de Poolse componist Moszkowski een geweldige, romantische Suite. Naast al dit moois zal ook nog een 15-tal kinderen meespelen in een van de composities, zodat zij nu, na alle lockdown-perikelen, een live-concert-ervaring op kunnen doen. 

Dit gratis toegankelijke concert vindt plaats in de Bethelkerk, Jurriaan Kokstraat 175. De kerk is open vanaf 14.00 uur. Het programma duurt ongeveer een uur en na afloop is er koffie en thee.



Rommelmarkt in het Kalhuis


Op zaterdag 12 november, organiseert het Kalhuis tussen 10.30 en 16.00 uur weer een gezellige rommelmarkt.

Gezellig langskomen om tussen de spulletjes rond te struinen en een kopje koffie te drinken? Of zelf spulletjes verkopen tijdens de rommelmarkt? Dat kan ook, er zijn nog een paar tafels beschikbaar, die te huur zijn voor 6 euro per stuk. Wees er snel bij, want de reserveringen gaan hard. Aanmelden en betalen kan tijdens openingstijden van maandag tot en met donderdag in het Kalhuis, aan de Badhuisstraat 177.