Afbeelding
Foto: Dick Teske

Schaatsfestijn weer terug op Kurhausplein

Zaterdag 12 november is het weer zover, de befaamde schaatsbaan op het Kurhausplein keert voor het 16e jaar op rij terug naar Scheveningen. Van maandag tot en met zondag kan er tussen 10.00 en 22.00 naar hartenlust over het ijs gezwierd worden.

Dat beloven drie heerlijke wintermaanden vol coole evenementen, silent disco's, curlingwedstrijden, ijsspelen, een fantastisch programma voor jong en oud te worden. Denk aan heerlijke, winterse dagen uit met vrienden en familie op de leukste ijsbaan van Scheveningen. Het ijsseizoen wordt afgetrapt met een supercoole opening op 12 november tussen 13.00 en 17.00 uur. Later volgen ook de kleine ijsbaan op de boulevard en de bekende ijssculpturen.

Tickets voor de schaatsbaan kunnen ter plaatse worden gekocht. Een kaartje zonder schaatshuur is 6,50 euro, met schaatshuur komt dat op 11 euro. Met een dagkaart mag je de hele dag op het ijs vertoeven. De hele familie kan mee, want de schaatsen zijn te verkrijgen van maat 27 tot en met maat 47. Voor de kleinere maatjes worden dubbele ijzertjes verhuurd. Handig om te weten is dat er geen lockers zijn om je spullen op te bergen, laat waardevolle spullen daarom zoveel mogelijk thuis.

Let op! Noren worden niet toegelaten op de schaatsbaan in verband met veiligheidsredenen en het is verplicht om handschoenen te dragen op de ijsbaan.

Meer informatie is te vinden op de website: www.cooleventscheveningen.nl.